Parking in Rocca Priora

The parking is located on the top of the historical center of Rocca Priora, close to the main historical buildings of the town like the castle and the church. The strategic position of the project makes of it an important element of completion for the historical center’s restore.

The plan prevents the embankment’s emptying which now sustains the square to build a structure articulated on four levels, the first of which hosts a center of services.

The new plan for the square aims to build a green area and to give to the citizens a 360 degrees view on the lower landscape.

The most characteristic element is the glass pyramid placed at the center of the square, which works as an element of lightning of the lower level. The service floor contains also a multifunctional room, which could work as a conference hall, a cinema or used for any kind of entertainment.